Egészségügy

Egészség és Egészségügy! A két különböző dolog! :)

Az egészségügyi szektorban lép szövetségre a GE és az INTEL

2009. április 05. 17:04 - Egeszsegugy

A GE és az Intel 250 millió dollárt fektet be az új piaci lehetőségek kiaknázására A két cég az önálló életvitelt és a krónikus betegségek kezelését lehetővé tevő innovatív technológiák fejlesztésében és forgalmazásában kíván együttműködni

General Electric Intel


FAIRFIELD, Conn.; SANTA CLARA, Calif., 2009. április 2. – A GE (NYSE:GE) és az Intel Corporation (NASDAQ: INTC) ma bejelentette, hogy társulást hoz létre olyan otthoni ápolást lehetővé tevő egészségügyi technológiák fejlesztésére és forgalmazására, amelyek elősegítik az idősek önálló életvitelét és a krónikus betegségekben szenvedők kezelését ,akár otthoni körülmények között is, az idősek választásának megfelelően. 



Az együttműködés értelmében a GE Healthcare értékesíti és forgalmazza a krónikus betegségekben szenvedő páciensek kezelésére tervezett Intel Health Guide elnevezésű ápolásmenedzsment rendszert. A krónikus betegségekben szenvedők számának drámai mértékű növekedésével és a népesség elöregedésével párhuzamosan, egyre nő az igény a kórházi ápolást kiegészítő otthoni ápolásra. A GE Healthcare és Intel ezen égető problémákra kínál megoldást. A távgyógyászatot és az otthoni ápolást lehetővé tevő eszközök és berendezések piaca az előrejelzések szerint a 2009.-re tervezett 3 milliárd dollárról 2012-re 7,7 milliárd dollárra bővülhet[1].

A cikk folytatása az Egészségügy.Info oldalon. Megtekintéséhez kattints ide!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegugy.blog.hu/api/trackback/id/tr711047838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása