Egészségügy

Egészség és Egészségügy! A két különböző dolog! :)

A boldogságért és az elégedettségért 42 egyszerű pontban

2015. május 25. 00:41 - Egészség Ügy

Csak a legvadabb álmaiban létezik a boldogság és elégedettség az életében? Tele van frusztrációval? Azt se tudja időnként, hogy merre tovább, mihez kezdjen, annyi dolga van?

Állandóan elmaradnak vagy csúsznak az elintézendő dolgai?

Kigondoltunk egy könnyen követhető listát, amely mindamellett, hogy napi gyakorlásával hetek alatt megváltoztathatja az életét, még könnyű is betartani.

Naná, hogy könnyű, hisz csupa olyan dologról van szó, amit naponta csak úgy "menet közben" is gyakorolhat és ráadásul semmi kellemetlen nincs benne. Merthogy élvezetes.

Olvassa el és gondolja végig. Ha naponta használja, meg fog lepődni, hogy egy hónapon belül mennyire megváltozik az élete. Kattintson az alábbi linkre a lista megtekintéséhez:

http://egeszsegugy.info/boldogsag-elegedettseg/

Hogy lássa is ezt a változást, kezdjen el egy füzetet vezetni arról, hogy menet közben milyen pozitív változások zajlottak le az életében.

Ja, és ha van ötlete további pontokra a listában, minden ilyet szívesen fogadunk. Kommentben írja meg és mi lehet, hogy kibővítjük vele listánkat. Előre is köszönjük! :)

http://egeszsegugy.info/boldogsag-elegedettseg/

(Bár soknak tűnhet 42 ponton végigmenni naponta, ha elolvassa, hogy mit is tartalmaz ez a 42 pont, látni fogja, hogy nem is lesz olyan bonyolult!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegugy.blog.hu/api/trackback/id/tr347488742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása