Egészségügy

Egészség és Egészségügy! A két különböző dolog! :)

Sinol orrspray, a forradalmian új megoldás fejfájásra

2009. június 29. 15:03 - Egeszsegugy

A Sinol a hazai piacon az első capsaicint és kizárólag természetes anyagokat tartalmazó, orrspray formátumú fejfájáscsillapító készítmény, amely 4-5 millió, valamilyen fejfájással küzdő ember fájdalmait enyhítheti percek alatt.

A fejfájás Magyarországon népbetegség!

Hazánkban a lakosság közel fele érintett a fejfájás valamely típusában: migrénben a lakosság 10 százaléka, azaz közel 1 millió ember szenved – és ugyanez az arány jellemző az egész világra. A migrén az idegrendszer működési zavara, oka a fájdalomérzésért felelős agyideg és a többi agyi központ aktivizálódása. Az elsősorban nőket érintő féloldali, lüktető, görcsös fejfájás néhány óráig, de akár három napig is tarthat. Általában hányingerrel, hányással, fények, hangok illetve illatok iránti túlérzékenységgel, általános gyengeséggel társul. A mozgás, lehajlás a fájdalmat fokozza, ezért célszerű ilyenkor nyugodtan feküdni. Sokak számára ezek az órák-napok elviselhetetlennek tűnnek.

A cikk folytatása az Egészségügy.Info oldalon. Megtekintéséhez kattints ide!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegugy.blog.hu/api/trackback/id/tr101215671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása