Egészségügy

Egészség és Egészségügy! A két különböző dolog! :)

Itt az ideje, hogy beoltassuk magunkat influenza ellen!

2008. november 07. 23:01 - Egeszsegugy

Az influenza minden évben ilyenkor központi téma a nyilvánosság előtt. A szakemberek már régen egy nagyobb járvánnyal számolnak, ezért ajánlott a veszélyeztetetteknek októberben, vagy novemberben beoltatni magukat.

Ők elsősorban idősebb emberek, illetve azok, akik bizonyos betegségben szenvednek. Náluk sokkal gyakrabban fordul elő komplikáció például tüdőgyulladás, amely legrosszabb esetben halálos is lehet. Emellett az oltás fontos azoknak, akik hivatásuk illetve a magánéletük kapcsán sok emberrel kerülnek kapcsolatba. Mindenekelőtt az egészségügyben dolgozók azok, akik magas rizikófaktorral számolnak, hiszen ők azok, akik nemcsak könnyebben megfertőződhetnek, hanem jó eséllyel tovább is adhatják betegeiknek.

Folytatás az Egészségügy.Info oldalon! Kattintson ide!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegugy.blog.hu/api/trackback/id/tr34756490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása