Egészségügy

Egészség és Egészségügy! A két különböző dolog! :)

Mindenkinek a megfelelő ásványvizet!

2008. november 07. 22:59 - Egeszsegugy

A természetes ásványvíz az emberi szervezetet ellátja a szükséges nyomelemekkel és ásványi anyagokkal. De nem mindenkinek ugyanaz a megfelelő.

Mindenki ismeri, a legtöbben szeretik és alig van aki le szeretne mondani róla: a természetes ásványvízről. Csak Magyarországon az elmúlt 25 évben az egy főre jutó éves átlagos fogyasztás negyvenháromszorosára nőtt. Ezzel a fogyasztással persze messze lemaradunk a nyugati országoktól és Amerikától. Már régen nemcsak szomjoltónak számít, hanem divat- és wellnessital.

Természetesen ennek jó oka van: az ásványvíz a természet ajándéka és fontos nyomelemekkel és ásványi anyagokkal látja el az emberi szervezetet. Ezek az összetevők fontosak a csontoknak, az enzimeknek , a hormonoknak, a vérnek. Gondoskodnak az anyagcsere-folyamatok problémamentességéről, egyensúlyban tartják a sav-bázis háztartást, kiemelkedő szerepet játszanak az idegek ápolásában. Nem utolsó sorban az ásványi anyagok és a nyomelemek az izmok aktivitását és ellazítását is irányítják.

Folytatás az Egészségügy.Info oldalon! Kattintson ide!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegugy.blog.hu/api/trackback/id/tr33756489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása