Egészségügy

Egészség és Egészségügy! A két különböző dolog! :)

Thermage kezelés

2013. március 08. 15:38 - Egészség Ügy

A Mediburg Klinkán a Thermage kezelés a bőrfeszesítés, és kontúr javítás biztonságos, klinikailag ellenőrzött módja. A szervezett saját kollagénjének stimulálását végzi, a bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét újítja meg.

A legújabb Thermage készülék 2007-ben került forgalomba, összehasonlíthatatlanul jobb eredményekkel, mint korábbi társai.


A Thermage teljes mértékben noninvasív. Nincs szike, nincs injekció, nincs komplikáció. Egyszeri beavatkozás. A kezelés alatt a bőr meglévő kollagénjét feszíti meg és a továbbiakban pedig stimulálja a kollagén termelést. A hatás ezért részben azonnali és látható, illetve más részben elhúzódó és állandóan javuló a kezelést követő hatodik hónap végéig. Az eredmény évekig látható.

A Thermage kezelés a világon mindenhol csak orvosi közreműködés mellett, elsősorban plasztikai sebészeti klinikákon található meg. A kezelés egyszeri alkalom. A kezelés ideje a kezelt terület nagyságától és számától függően húsz perctől két óráig tart. A kezeléseket Dr. Szemerey Balázs István végzi.

Bővebb információ...

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegugy.blog.hu/api/trackback/id/tr845123398
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása