Egészségügy

Egészség és Egészségügy! A két különböző dolog! :)

Pramipexol hatóanyagú szer a Parkinson kór minden stádiumában

2009. július 08. 16:41 - Egészség Ügy

A legújabb adatok megerősítik a Boehringer Ingelheim pramipexol hatóanyagú Mirapexin készítményének terápiás előnyeit előrehaladott Parkinson-kórban szenvedő betegek esetén is.

Az új vizsgálati eredmények igazolták a napi egyszeri adagolású Mirapexin® készítmény hatásosságát és biztonságosságát a Parkinson-kór minden stádiumában.

- A Movement Disorder Society (MDS- Mozgászavar Társaság) - 13. nemzetközi kongresszusán bemutatott új adatok megerősítették a napi egyszeri adagolású, nyújtott felszívódású Mirapexin® (pramipexol) jelentős terápiás előnyeit. Az előrehaladott Parkinson-kórban  szenvedő betegek bevonásával végzett vizsgálat hasonló eredményeket hozott, mint a már régóta bevált azonnali felszívódású pramipexol hatóanyagú készítmény.

Bővebb információ megtekintéséhez kattints ide!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegugy.blog.hu/api/trackback/id/tr591234511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása