Egészségügy

Egészség és Egészségügy! A két különböző dolog! :)

Nátha, influenza és társai

2013. március 08. 15:47 - Egészség Ügy

A jól működő immunrendszer alapja a helyes táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Ha nincs is időnk elmenni minden héten az uszodába, a fitnesz-terembe, akkor is szánjunk időt egy-egy rövid sétára. A közérzetünk is jobb lesz, hiszen a keringésünk újból formába lendül és még boldogsághormonok is felszabadulnak. Túlzásokba ne essünk, azzal pont az ellenkezőjét érjük el.

Fordítsunk elegendő időt a pihenésre. Nemcsak fent leírt aktív pihenés a fontos a szervezetünknek, hanem az elegendő alvás is.

Télen különösen fontos az A, C, E és a D vitamin. Nemcsak a vérkeringésnek tesznek jót, hanem jó hatással vannak a bőrre és a nyálkahártyára is erősítik a természetes védelmet. Ezért fontos a gyümölcs és zöldség (saláták) fogyasztása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegugy.blog.hu/api/trackback/id/tr205123411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása